Medlemsinfo/Shop

 

Medlemsinfo/shop

 

171226

Nya uppklassningsregler under 2018

Efter arbete med tävlingsgruppen på Förbundsstämman 2017 och önskemål från klubbarna, kommer WRAS att genomföra en förändring gällande uppklassningssystemet vid tävling. Mer info finns här.

 

 

Tillgång till ridplanen i Sangis

Alla medlemmar i MSWR har under 2017 kostnadsfri tillgång till ridplanen i Sangis. Ett par av våra medlemmar sponsrar med kostnaden.

 

 

Dekaler för transport och bil

Dekaler med MSWRs logga finns att köpa. Dekalerna finns både med vit (svart text) eller transparent (vit text) bakgrund passande för olika färger på fordonet. Kontakta Juliah Johansson eller Inger Gebart. Pris 60 kr för 30 cm och 10 kr för 8 cm storlek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubbkläder

MSWRs klubbkläder finns nu att beställa via Strömsbergsgård 😀👍 Så skynda er in på sidan och beställ snygga t-shirtar, hoodtröjor, jackor och kepsar med en broderad klubblogga!! Klicka på bilden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

170505

WRAS årsstämma 2017

MSWR deltog i WRAS årsstämma 29-30 april 2017. Anteckningar från en av våra medlemmar som deltog finns här.

 

Vad får jag som medlem i en WRAS-ansluten klubb?

MSWR är ansluten till westernridningens riksorganisation WRAS. I medlemsavgiften till MSWR ingår en avgift på 110 kr/år för varje vuxen (20 år och äldre) medlem. WRAS har gjort en sammanställning av vilka motprestationer man som medlem får för detta (läs här).

 

Medlemsmöte 2017-02-04

MSWR genomförde i samband med årsstämman ett medlemsmöte med öppenhjärtiga och entusiastiska diskussioner kring hur vi kan utveckla klubben och arrangera olika evenemang under det kommande året. Kortfattade minnesanteckningar finns här.

 

Medlemskort i MSWR

MSWR skickar inte längre automatiskt ut medlemskort men den som vill ha ett skriftligt medlemskort kan kontakta vår kassör på inger.gebart@mswr.se så skickar hon ett inplastat kort med posten.

 

Licensbestämelser

För att få starta på en WRAS godkänd tävling D-A nivå, krävs att ryttare har löst licens både för ryttare och häst. Hästen ska ha hästlicens som kan gälla för ett år eller livstid. För ryttare som löser licens ingår olycksfallsförsäkring.

 

Fullständig information om licensbestämmelser finns på WRAS hemsida (här).

 

Licens kan köpas/betalas på WRAS webshop

 

 

Uppklassningsregler

Uppklassningslistan som gäller inför 2017 finns här.

 

Meddelande från WRAS 2017-02-03:

 

Information angående uppklassningslistan 2017.

 

När årets uppklassningslista kom till förbundsstyrelsens kännedom, uppdagades ett flertal fel i jämförelse med förra årets lista.

Systemleverantören har gått igenom systemet och hittat ett avgörande fel, vilket nu är korrigerat. Detta innebär att årets uppklassningslista inte stämmer överens med tidigare år.

Vi vill därför uppmärksamma Er på att det kan vara skillnader på Era poäng från förra året till årets lista men det är den här aktuella listan som gäller.

Vi beklagar verkligen det inträffande och förbundsstyrelsen har nu vidtagit åtgärder för att eliminera liknande systemfel i framtiden.

 

WRAS förbundsstyrelse 20170203

 

 

Böcker

 

Dessa böcker finns att köpa från föreningen. Kontakta Inger Gebart, inger.gebart@mswr.se.

 

Regelbok 2016-2017, 150 kr

Nya Westernryttaren 2014 (tävlingsryttaren), 150 kr

Boskapsgrenar och roping, 170 kr