Anmälan tävling/clinic


Anmälan Tävling/Clinic


Läs detta innan du anmäler dig!


För att du ska kunna anmäla dig via WRAS tävlingssystem måste du dels vara medlem i MSWR och dels ha en giltig tävlingslicens för häst och ryttare (läs mer här). Licensen kan betalas on-line på WRAS hemsida. Om det är första gången du betalar licens måste du fylla i vissa uppgifter (här) men om du har haft licens tidigare kan du betala direkt i WRAS webshop (här).


För anmälan till E-klasser och inofficiella tävlingar behövs ingen licens och då kan du anmäla dig via MSWRs formulär (se nedan).


Tävlingar 


För officiella tävlingar som finns i WRAS tävlingskalender så ska anmälan ske i WRAS tävlingssystem.


Gör så här:

Gå in på WRAS tävlingskalender, klicka på den tävling det gäller så kommer det upp ett fönster där man kan logga in i WRAS tävlingssystem. För att kunna logga in måste man ha licens.


För E-klasser och för inofficiella träningstävlingar så görs anmälan på blanketten nedan som därefter skickas in enligt instruktioner i tävlingspropositionen.
Clinicar 


Obs! Anmälningarna är bindande! 1/3 av avgiften betalas in vid anmälan, resterande betalas in före utgången av sista anmälningsdag.

Förskottsavgiften tillfaller MSWR vid avanmälan. De övriga 2/3 delarna betalas tillbaka mot uppvisande av läkar- eller veterinärintyg, alt. att man ordnar med en ersättare.