Medlemsinfo/Shop

 

Medlemsinfo/shop

 

181228

Medlemsinfo från WRAS

Pdf-filen med medlemsinfo från WRAS finns här.

 

 

Dekaler för transport och bil

Dekaler med MSWRs logga finns att köpa. Dekalerna finns både med vit (svart text) eller transparent (vit text) bakgrund passande för olika färger på fordonet. Kontakta Juliah Johansson eller Inger Gebart. Pris 60 kr för 30 cm och 10 kr för 8 cm storlek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubbkläder

MSWRs klubbkläder finns nu att beställa via Strömsbergsgård 😀👍 Så skynda er in på sidan och beställ snygga t-shirtar, hoodtröjor, jackor och kepsar med en broderad klubblogga!! Klicka på bilden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad får jag som medlem i en WRAS-ansluten klubb?

MSWR är ansluten till westernridningens riksorganisation WRAS. I medlemsavgiften till MSWR ingår en avgift på 110 kr/år för varje vuxen (20 år och äldre) medlem. WRAS har gjort en sammanställning av vilka motprestationer man som medlem får för detta (läs här).

 

Medlemskort i MSWR

MSWR skickar inte längre automatiskt ut medlemskort men den som vill ha ett skriftligt medlemskort kan kontakta vår kassör på inger.gebart@mswr.se så skickar hon ett inplastat kort med posten.

 

Licensbestämelser

För att få starta på en WRAS godkänd tävling D-A nivå, krävs att ryttare har löst licens både för ryttare och häst. Hästen ska ha hästlicens som kan gälla för ett år eller livstid. För ryttare som löser licens ingår olycksfallsförsäkring.

 

Fullständig information om licensbestämmelser finns på WRAS hemsida (här).

 

Licens kan köpas/betalas på WRAS webshop

 

 

Böcker

 

Dessa böcker finns att köpa från föreningen. Kontakta Inger Gebart, inger.gebart@mswr.se.

 

WRAS regelbok, 150 kr

Nya Westernryttaren (tävlingsryttaren), 150 kr

Boskapsgrenar och roping, 170 kr